Āzijas Tom Kha zupa

Āzijas Tom Kha zupa Foto: Āzijas Tom Kha zupa

Sastāvdaļas

Porciju skaits - 4

  • 1 paciņa Santa Maria Āzijas garšvielas Tom Kha zupai
  • 1.5 iepakojums Santa Maria Kokosriekstu piens, oriģinālais
  • 250 g šampinjoni (vai šitaki sēnes)
  • 400 g tīģergarneles
  • 1 gab. sarkanā paprika
  • 1 gab. tomāts
  • 2 ēd.k. laima sula
  • 1 buntīte koriandrs
  • 1 gab. citronzāles stiebrs

Pagatavošana

  1. Kokosriekstu pienam pievieno 400 ml ūdens, TOM KHA garšvielas un citronzāles stiebru (iepriekš sadauza vai salauž, lai izdalās garša).
  2. Uzvāra, pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, šķēlītēs sagrieztas sēnes un gabaliņos sagrieztu tomātu, īsu brīdi vāra, līdz paprika un sēnes ir mīkstas.
  3. Liek klāt izlobītas garneles, vēl brīdi vāra, līdz garneles kļūst rozā.
  4. Citronzāli no zupas izņem, pievieno sasmalcinātu koriandru un laima sulu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes