Sastāvdaļas
- 4 lieli kartupeļi
- 2 tomāti
- 100 - 150 g desas, cīsiņu vai vistas gaļas
- majonēze
- 2 ēdamkarotes miltu
- sāls, pipari (pēc garšas)
- zaļumi
- 50-100 g siera
- 1 ola
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjas rīves.
- Pievieno olu, šķipsniņu sāls, piparus, miltus - visu kārtīgi samaisa.
- No iegūtās masas izveido lielu pankūku, cep pannā, sakarsētā eļļā, no vienas puses 10 minūtes.
- Apcepto pankūku apgriež otrādi, uzklāj majonēzi, virsū liek sagrieztus tomātus, desu, zaļumus, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Uzliek pannai vāku un turpina cept vēl 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!