Sastāvdaļas
● 500 g maltās gaļas
● 300 g tomātu
● 2 glāzes buljona
● 300 g makaronu
● 2 ēdamkarotes sviesta
● 2 ēdamkarotes miltu
● 3/4 glāzes piena
● 200 g cieta siera
● 1/2 tējkarotes sāls
● 1/2 tējkarotes maltu piparu
● 1 iepakojums Tako garšvielu
Pagatavošana
- Malto gaļu cep pannā, pievieno Tako garšvielas, sagrieztus tomātus, pielej buljonu.
- Kad masa sāk vārīties, pievieno makaronus.
- Pannai uzliek vāku un vāra, kamēr makaroni ir gatavi.
- Gatavo mērci - izkausē sviestu, pievieno miltus, samaisa, pacep, kamēr kļūst zeltaini.
- Pielej pienu un kārtīgi samaisa.
- Mērci uzvāra.
- Mērcei pievieno rīvētu sieru, samaisa viendabīgā masā, pieber sāli, piparus.
- Mērci pārlej makaroniem un uzmanīgi samaisa.