Makaroni siera-gaļas mērcē

Makaroni siera-gaļas mērcē Foto: Makaroni siera-gaļas mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās gaļas
  • 300 g tomātu
  • 2 glāzes buljona
  • 300 g makaronu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 3/4 glāzes piena
  • 200 g cieta siera
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1/2 tējkarotes maltu piparu
  • 1 iepakojums Tako garšvielu

Pagatavošana

  1. Malto gaļu cep pannā, pievieno Tako garšvielas, sagrieztus tomātus, pielej buljonu.
  2. Kad masa sāk vārīties, pievieno makaronus.
  3. Pannai uzliek vāku un vāra, kamēr makaroni ir gatavi.
  4. Gatavo mērci - izkausē sviestu, pievieno miltus, samaisa, pacep, kamēr kļūst zeltaini.
  5. Pielej pienu un kārtīgi samaisa.
  6. Mērci uzvāra.
  7. Mērcei pievieno rīvētu sieru, samaisa viendabīgā masā, pieber sāli, piparus.
  8. Mērci pārlej makaroniem un uzmanīgi samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes