Sastāvdaļas
- makaroni
- olas
- piens
- ciets siers
- vistas maltā gaļa
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa
Pagatavošana
- Sastāvdaļu daudzums atkarīgs no porciju daudzuma.
- Makaronus izvāra sālsūdenī, notecina caurdurī, noskalo ar aukstu ūdeni.
- Malto gaļu cep pannā gatavu, uzber sāli, piparus, samaisa ar makaroniem.
- Masu liek veidnē.
- Olas sakuļ ar pienu(uz 3 olām 100 ml piena).
- Pārlej makaroniem tā, lai tie būtu gandrīz pārklāti.
- Pārkaisa ar rīvētu sieru, cep 180°C temperatūrā, 20 minūtes.
Pēc garšas var pievienot tomātus, papriku, citus zaļumus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!