Fitnesa ēdienkarte nedēļai

Fitnesa ēdienkarte nedēļai Foto: Fitnesa ēdienkarte nedēļai

Pirmdiena:

  • 200 g auzu pārslu biezputras, pārlietas ar 1 ēdamkaroti medus.
  • 1 banāns.
  • 200 g vārītas vistas filejas, liela dārzeņu salātu porcija.
  • 150 g vājpiena biezpiena, 2 apelsīni.
  • 500 ml vājpiena kefīra.


Otrdiena:

  • 200 g griķu biezputras ar dārzeņiem.
  • 2 lieli āboli.
  • 200 g vārītas liellopu gaļas, dārzeņu salāti.
  • 200 g jūras zivs, 1 greipfrūts.
  • 300 ml rūgušpiena.


Trešdiena:

  • 200 g vārītu rīsu, dārzeņi.
  • 50 g valriekstu, 1 ēdamkarote medus.
  • 200 g vārītas teļa gaļas, dārzeņu salāti.
  • 3 cieti vārītas olas, 2 tomāti.
  • 300 ml liesa jogurta.


Ceturtdiena:

  • 200 g pilngraudu makaronu, samaisīti ar 50 g biezpiena.
  • 1 ābols un 1 banāns.
  • 200 g vārītas liellopu gaļas, dārzeņu salāti.
  • 200 g jūras produktu pēc izvēles.
  • 300 ml piena.


Piektdiena:

  • 200 g zirņu biezputras, 100 g vārītas zivs.
  • 2 ēdamkarotes medus.
  • Liela dārzeņu salātu porcija, pārlieta ar olīveļļu.
  • 200 g vārītas vistas filejas, 3 svaigi gurķi.
  • 3 cieti vārītas olas.


Sestdiena:

  • 200 g vārītu pupinu, dārzeņi.
  • 200 g augļu salātu, 1 ēdamkarote medus.
  • 200 g vārītas teļa gaļas, dārzeņi.
  • 150 g liesa siera.
  • 500 ml liesa kefīra.


Svētdiena:

  • 200 g vārītu kartupeļu, dārzeņu salāti.
  • 200 g augļu pēc izvēles.
  • 200 g vārītas liellopu gaļas, citrusaugļi.
  • 150 g biezpiena.
  • 400 ml rūgušpiena.
... reizes
    



Šodien skatītākās receptes