Fitnesa ēdienkarte nedēļai

Fitnesa ēdienkarte nedēļai Foto: Fitnesa ēdienkarte nedēļai
Pirmdiena:
 ● 200 g auzu pārslu biezputras, pārlietas ar 1 ēdamkaroti  ● medus. 
 ● 1 banāns.
 ● 200 g vārītas vistas filejas, liela dārzeņu salātu porcija.
 ● 150 g vājpiena biezpiena, 2 apelsīni.
 ● 500 ml vājpiena kefīra.
 
Otrdiena:
 ● 200 g griķu biezputras ar dārzeņiem.
 ● 2 lieli āboli.
 ● 200 g vārītas liellopu gaļas, dārzeņu salāti.
 ● 200 g jūras zivs, 1 greipfrūts.
 ● 300 ml rūgušpiena.
 
Trešdiena:
 ● 200 g vārītu rīsu, dārzeņi.
 ● 50 g valriekstu, 1 ēdamkarote medus. 
 ● 200 g vārītas teļa gaļas, dārzeņu salāti. 
 ● 3 cieti vārītas olas, 2 tomāti.
 ● 300 ml liesa jogurta.
 
Ceturtdiena:
 ● 200 g pilngraudu makaronu, samaisīti ar 50 g biezpiena. 
 ● 1 ābols un 1 banāns.
 ● 200 g vārītas liellopu gaļas, dārzeņu salāti. 
 ● 200 g jūras produktu pēc izvēles.
 ● 300 ml piena.
 
Piektdiena:
 ● 200 g zirņu biezputras, 100 g vārītas zivs. 
 ● 2 ēdamkarotes medus.
 ● Liela dārzeņu salātu porcija, pārlieta ar olīveļļu. 
 ● 200 g vārītas vistas filejas, 3 svaigi gurķi. 
 ● 3 cieti vārītas olas.
 
Sestdiena:
 ● 200 g vārītu pupinu, dārzeņi. 
 ● 200 g augļu salātu, 1 ēdamkarote medus.
 ● 200 g vārītas teļa gaļas, dārzeņi.
 ● 150 g liesa siera.
 ● 500 ml liesa kefīra. 
 
Svētdiena:
 ● 200 g vārītu kartupeļu, dārzeņu salāti. 
 ● 200 g augļu pēc izvēles.
 ● 200 g vārītas liellopu gaļas, citrusaugļi.
 ● 150 g biezpiena. 
 ● 400 ml rūgušpiena.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes