Sastāvdaļas
- 1 kg vistas gaļas bez kauliem
- 1 vidēji liels sakapāts sīpols
- 1 smalki sakapāta ķiploka daiviņa
- 1 sīki sagrieztas zaļās paprikas pāksts
- 4 ēdamkarotes olīveļļas
- 150 g riekstu sviesta
- 500 ml vistas buljona
- 1 tējkarote kurkumas
- 1 tējkarote koriandra
- 1 tējkarote romiešu ķimeņu (kumina)
- 1 tējkarote sarkano piparu plēksnīšu
- svaigi malti melnie pipari
- sāls
Pagatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 180°C. Dziļā pannā sakarsē 1 ēdamkaroti eļļas un apcep sīpolus, ķiplokus un papriku.
- Dārzeņus izņem no pannas. Pannā sakarsē atlikušo eļļu un apcep vistas gabaliņus zeltaini brūnus.
- Pievieno ceptos dārzeņus.
- Nelielā katliņā samaisa riekstu sviestu, vistas buljonu, kurkumu, koriandru, romiešu ķimenes, sarkanos piparus, sāli un piparus un karsē, līdz viss labi sajaucies - aptuveni 5 minūtes.
- Vistu liek karstumizturīga veidnē un pārlej mērci.
- Cep aptuveni 30 minūtes, līdz vistas gaļa mīksta.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!