Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 1 ola
- 4 ēdamkarotes maltu auzu pārslu
- 1 tējkarote kakao pulvera
- cukura aizvietotājs
- cepamais pulveris
Baltajai kārtai:
- 150 g biezpiena
- 7 g želatīna
- ūdens
- cukura aizvietotājs
- vanilīns
Pagatavošana
- Želatīnu pārlej ar 50 ml ūdens.
- Olu sakuļ.
- Cukura aizvietotāju izšķīdina ūdenī, pievieno kakao pulveri, maltas auzu pārslas, samaisa.
- Ja mīkla ir pārāk bieza, pievieno vēl ūdeni, pievieno cepamo pulveri, visu sakuļ.
- Mīklu lej veidnē, liek mikroviļņu krāsnī uz 2,5 minūtēm.
- Gatavo balto kārtu - ūdenī izšķīdina cukura aizvietotāju.
- Ūdeni pielej biezpienam un sakuļ.
- Uzbriedušo želatīnu liek mikroviļņu krāsnī uz 20 sekundēm, lai izšķīst.
- Izšķīdušo želatīnu pielej biezpienam un sakuļ.
- Atdzisušo biskvītu sagriež 4 daļās, liek dziļā traukā kārtās - biskvīts,biezpiena masa, biskvīts, biezpiena masa.
- Trauku liek ledusskapī uz 25-40 minūtēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!