Sastāvdaļas
- 60 g rozīņu
- 2 ēdamkarotes tekilas
- 2 ēdamkarotes svaigi spiestas laima sulas
- 250 g kviešu miltu
- 90 g cukura
- 1 tējkarote dzeramās sodas
- 2 sakultas olas
- 250 ml paniņu
- 1 ēdamkarote rīvētas citrona miziņas
- 1 ēdamkarote rīvētas laima miziņas
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai.
- 30 minūtes mērcē rozīnes tekilā un laima sulā.
- Lielā bļodā iesijā miltu, cukuru un dzeramo sodu.
- Vidū izveido iedobi un ielej tur olas un paniņas.
- Pievieno citrona un laima miziņas un maisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
- Ar karoti mīklu liek ietaukotās kēksa veidnēs un uzkaisa mazliet sāls.
- Cep 20 minūtes, līdz kēksi kļūst zeltaini brūni.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!