Kartupeļu knēdeļi

Kartupeļu knēdeļi Foto: Kartupeļu knēdeļi

Sastāvdaļas

  • vārītu kartupeļu masa
  • ola
  • milti
  • sviests
  • zaļumi pēc izvēles
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vārītu kartupeļu masai pievieno sakultu olu, miltus, sāli pēc garšas un visu labi samaisa.
  2. Tad izveido kotlešu formas plāceņus - knēdeļus.
  3. Knēdeļus liek verdošā, nedaudz sāļā ūdenī un vāra uz lēnas uguns, līdz tie uzpeld virspusē.
  4. Knēdeļus iņem ar putu karoti, pārlej ar izkausētu sviestu, pārkaisa ar zaļumiem.

Ja vēlies lai  kartupeļu knēdeļi būtu zeltaini, var mazliet tos apcept sviestā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes