Šokolādes un riekstu konfektes

Šokolādes un riekstu konfektes Foto: Šokolādes un riekstu konfektes

Sastāvdaļas

  • 1 bundža iebiezinātā piena (bez cukura)
  • 100 g valriekstu
  • 175 g cukura
  • 60 g sviesta
  • 5 ēdamkarotes kakao pulvera

Pagatavošana

  1. Valriekstus sadrupina un apgrauzdē sausā pannā.
  2. Katlā samaisa iebiezināto pienu ar kakao pulveri.
  3. Pievieno cukuru, riekstus - samaisa.
  4. Masu karsē uz mazas uguns 15 minūtes, kamēr tā atlec no katla malām.
  5. Veidnē ieklāj foliju, ieziež to ar sviestu, lej karstu šokolādes masu.
  6. Masu atdzesē, tad liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
  7. Sastingušu masu izņem no veidnes, noņem foliju.
  8. Sagriež nelielos gabaliņos un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes