Ābolmaize

Ābolmaize Foto: Ābolmaize

Sastāvdaļas

  • 800 g ābolu
  • 50 g skābā krējuma
  • 50 g cukura
  • 2 g kanēļa

Pagatavošana

  1. Pagatavo rauga mīklu, liek uz cepamās plāts un izlīdzina 1,5 cm biezā slānī.
  2. Ļauj mīklai nedaudz uzrūgt
  3. Ābolus nomizo, izņem sēklas, sagriež šķēlītēs un pārklāj ar tām mīklu, liekot tās nedaudz citu virs citas rindiņā.
  4. Tad pārziež ar skābo krējumu un pārkaisa ar cukuru un kanēli.
  5. Cepamo plāti liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes