Sastāvdaļas
- vārītas olas
- svaigs gurķis
- siers
- lociņi
- redīsi
- majonēze
- sāls
Pagatavošana
- Sagatavo sastāvdaļas. Olas, sieru un redīsus sarīvē. Gurķus sagriež tievos salmiņos. Lociņus smalki sagriež.
- Salātus liek kārtām. Olas (var pievienot sāli pēc garšas), gurķi, siers, lociņi, redīsi. Pēc katras kārtas, izņemot pēdējo, plānā kārtiņā iesmērē majonēzi.
- Dekorē un pasniedz.
Piezīmes:
- sieru ņemt vēlams ar izteiktu/pikantu garšu, lai nav pliekans.
- ja ir vēlēšanās, var likt klāt pirmajā kārtā salami desu vai kūpinātu vistu.
- šiem salātiem nevajag ievilkties.
Recepti piedāvā un iesaka: Aina Pitrāne
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!