Sastāvdaļas
- 2 glāzes grieķu jogurta
- 1 liels gurķis, nomizots, attīrīts no sēklām un smalki sarīvēts
- 2 ķiploka daiviņas, maltas
- 2 ēdamkarotes svaigas dilles, sasmalcinātas
- 1 ēdamkarote olīveļļas
- 1 ēdamkarote baltā etiķa
- sāls un pipari pēc garšas
- citronu sula pēc garšas
Pagatavošana
- Vidējā bļodā sajauciet grieķu jogurtu, rīvētu gurķi, malto ķiploku, sasmalcinātas dilles, olīveļļu un balto etiķi. Labi samaisa.
- Pievieno sāli, piparus un citrona sulu pēc garšas.
- Nosedziet un ievietojiet ledusskapī vismaz uz vienu stundu, lai garšas saplūst kopā.
- Pasniedz atdzesētu, kā mērci vai smērējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!