Šokolādes pankūku torte

Šokolādes pankūku torte Foto: Šokolādes pankūku torte

Sastāvdaļas

  • 175 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 25 g kakao
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 4 - 5 ēdamkarotes augu eļļas
  • 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • 350 ml piena
  • 230 ml salda krējuma putošanai
  • 40 g pūdercukura
  • 90 g šokolādes sīrupa
  • sviests

Pagatavošana

  1. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, kakao, cukuru un sāli.
  2. Pievieno eļļu, vaniļas ekstraktu un pienu.
  3. Kārtīgi samaisa vienmērīgā masā.
  4. Uz pannas sviestā izcep pankūkas. Atdzesē.
  5. Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru.
  6. Katru pankūku apsmērē ar 3 ēdamkarotēm putukrējuma, liek vienu uz otras, veido torti.
  7. Pa virsu pārlej šokolādes sīrupu un rotā pēc vēlēšanās ar augļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes