Sastāvdaļas
- 175 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 25 g kakao
- 1/4 tējkarotes sāls
- 4 - 5 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
- 350 ml piena
- 230 ml salda krējuma putošanai
- 40 g pūdercukura
- 90 g šokolādes sīrupa
- sviests
Pagatavošana
- Miltus sajauc ar cepamo pulveri, kakao, cukuru un sāli.
- Pievieno eļļu, vaniļas ekstraktu un pienu.
- Kārtīgi samaisa vienmērīgā masā.
- Uz pannas sviestā izcep pankūkas. Atdzesē.
- Saputo saldo krējumu ar pūdercukuru.
- Katru pankūku apsmērē ar 3 ēdamkarotēm putukrējuma, liek vienu uz otras, veido torti.
- Pa virsu pārlej šokolādes sīrupu un rotā pēc vēlēšanās ar augļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!