Šokolādes ĪRU kafija

Šokolādes ĪRU kafija Foto: Šokolādes ĪRU kafija

Sastāvdaļas

  • 200 ml filtra kafijas
  • 10 - 20 ml cukura sīrupa
  • 1 tējkarote maltas tumšās šokolādes
  • 60 ml auksta saldā krējuma

Pagatavošana

  1. Krūzē pagatavo filtra kafiju.
  2. Kafijai pievieno cukura sīrupu un iemaisa tumšo šokolādi, līdz tā izkūst.
  3. Pārlej kafiju karstumizturīgā glāzē, atstājot apmēram 2 cm no augšas krēmam.
  4. Šeikerī lej atdzesētu saldo krējumu, šeiko aptuveni 10 - 15 sekundes, līdz tekstūra ir gaisīga un vijīga, bet ne pārāk bieza.
  5. Lēnām, tuvu kafijas virsmai, uzlej saldo krējumu, pa virsu uzrīvē tumšo šokolādi.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes