Šokolādes glazūra/krēms tortēm un kūkām

Šokolādes glazūra/krēms tortēm un kūkām Foto: Šokolādes glazūra/krēms tortēm un kūkām

Sastāvdaļas

  • 450 g karstās šokolādes
  • 2 glāzes trekna saldā krējuma

Pagatavošana

  1. Nelielā katliņā uzsilda saldo krējumu līdz vārīšanās temperatūrai.
  2. Šokolādi salauž nelielos gabaliņos un pievieno saldajam krējumam.
  3. Turpina karsēt un maisīt līdz šokolāde pilnībā izkususi.
  4. Masu atdzesē un izmanto pēc pašu gaumes.
  5. Šo šokolādes masu var izmantot gan kā glazūru, gan krēmu dažādām tortēm un kūkām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes