Sastāvdaļas
- 1200 g vistas
- pētersīļu zaļumi
- 1 ēdamkarote sviesta
- 3 ēdamkarotes auksti spiestas eļļas
- 1/4 l ūdens
- 1 ēdamkarote pārtikas cietes
- sāls
- malti melnie pipari
Pagatavošana
- Izņem maisiņu ar ķidām. Vistiņu no iekšpuses un ārpuses noskalo tekošā ūdenī, nosusina un ierīvē ar sāli un pipariem.
- Saliek atpakaļ ķidas un pievieno dažus zariņus pētersīļu, ēdamkaroti sviesta.
- Dziļā pannā sakarsē eļļu, vistiņu apcep, pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un pielej karstu ūdeni.
- Pannai uzliek vāku. Vistiņu lēni sautē apmēram 60 minūtes.
- Mērci iebiezina ar ūdenī izšķīdinātu pārtikas cieti.
- Vistiņu sadala gabalos,pārlej ar mērci un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!