Salāti „Gulbja spalva”

Salāti „Gulbja spalva” Foto: Salāti „Gulbja spalva”

Sastāvdaļas

  • 2, ar visu mizu vārīti kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 200 g vārītas vistas krūtiņas
  • 3 cieti vārītas olas
  • 150 g cieta siera
  • 1/2 Ķīnas kāposta
  • 200 g majonēzes
  • sāls, pipari pēc garša

Pagatavošana

  1. Sīpolu sagriež gredzenos, vistas gaļu sagriež mazos gabaliņos.
  2. Vārītos olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
  3. Ķīnas kāpostu sīki sagriež.
  4. Salātu traukā liek mazliet majonēzes, uzrīvē rupji rīvētus kartupeļus.
  5. Virsū izkārto sīpola gredzenus, uzber sāli, piparus, uzklāj majonēzi.
  6. Liek vistas gaļu, virsū liek rīvētus olu baltumus.
  7. Pārkaisa ar rupji rīvētu sieru, uzklāj majonēzi.
  8. Pārkaisa smalki rīvētus olu dzeltenumus, virsū liek Ķīnas kāpostus.
  9. Gatavus salātus atstāj 1 stundu nostāvēties.
  10. Dažādojot garšu - vistas gaļu var aizvietot ar konservētu tunci vai lasi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes