Sastāvdaļas
- 2 kg paprikas
- 300 g burkānu
- 250 g majonēzes
- 200 ml augu eļļa
- 2 sīpoli
- 1 ēdamkarote kaltētu garšaugu (timiāns, raudenes, pētersīļi)
- 1 tējkarote melno piparu graudu
- 1/2 tējkarotes maltu čili piparu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Paprikas pākstis iztīra un sagriež salmiņos.
- Burkānus sarīvē pēc iespējas rupjākās skaidiņās.
- Sīpolus sagriež plānās šķēlītēs.
- Dārzeņus ber katlā, pievieno eļļu un garšvielas un uz nelielas uguns sautē 35 - 40 minūtes.
- Iemaisa majonēzi un ņem nost no uguns.
- Pilda burciņās, uzliek vāciņus un daļēji aizvāko.
- Sterilizē 45 minūtes un aizvāko pavisam.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!