Sastāvdaļas
- 5 šķēles liellopa karbonādes
- 100 g cūkas speķa
- 1 burkāns
- 3 ķiploka daiviņas
- eļļa
- ūdens
- sāls
- malti pipari lauru lapas
- pipara graudiņi
Pagatavošana
- Liellopu gaļu sagriež šķēlēs un izklapē no abām pusēm.
- Speķi un burkānus sagriež strēmelēs.
- Pildījumu - speķi dažas strēmelēs burkāna - liek platākajā galā, pārkaisa ar sāli un pipariem un stingri satin.
- Lai rullītis turētos kopā un netītos vaļā, to stingri nosien ar rupju diegu sasprauž ar maziem koka irbulīšiem.
- Apcep eļļā brūnus.
- Tad rullīšus liek dziļā pannā, ielej ūdeni, pievieno pāris lauru lapu un pipara graudiņus, liek virsū vāku un sautē 90 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!