Kale kāpostu salāti ar apelsīnu un granātābolu

Kale kāpostu salāti ar apelsīnu un granātābolu Foto: Kale kāpostu salāti ar apelsīnu un granātābolu

Sastāvdaļas

  • 200 g kale kāposts
  • 2 apelsīni
  • 1 granātābols
  • 100 ml žāvētas dzērvenes
  • 100 ml ķirbju sēklas
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 0.5 tējk. sāls
  • 1.5 tējk. Santa Maria Ingvers, malts

Pagatavošana

  1. Atdaliet zaļā kale kāposta lapas un lieciet bļodā.
  2. Nomizojiet apelsīnu un nogrieziet arī baltās daļas tā, lai paliek tikai auglis. Atdaliet
  3. granātābola sēkliņas.
  4. Samaisiet dzērvenes, apelsīnu, granātābolu sēklas un ķirbju sēklas ar kāposta lapām.
  5. Sajauciet olīveļļu ar sāli un ingveru. Iemaisiet mērci salātos.

Viegli pagatavojami kraukšķīgi kale kāpostu salāti ar svaigu apelsīnu un granātābola sēklām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes