Sastāvdaļas
- 200 g kale kāposts
- 2 apelsīni
- 1 granātābols
- 100 ml žāvētas dzērvenes
- 100 ml ķirbju sēklas
- 2 ēd.k. olīveļļa
- 0.5 tējk. sāls
- 1.5 tējk. Santa Maria Ingvers, malts
Pagatavošana
- Atdaliet zaļā kale kāposta lapas un lieciet bļodā.
- Nomizojiet apelsīnu un nogrieziet arī baltās daļas tā, lai paliek tikai auglis. Atdaliet
- granātābola sēkliņas.
- Samaisiet dzērvenes, apelsīnu, granātābolu sēklas un ķirbju sēklas ar kāposta lapām.
- Sajauciet olīveļļu ar sāli un ingveru. Iemaisiet mērci salātos.
Viegli pagatavojami kraukšķīgi kale kāpostu salāti ar svaigu apelsīnu un granātābola sēklām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!