Sastāvdaļas
- 12 olas
- 1/2 kg cukura
- 1/2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
- 11 glāzes piena
- viskijs
- šķipsniņa sāls
- muskatrieksts
- kanēlis
Pagatavošana
- Olas iesit bļodā un sablendē. Atstāj uz minūti.
- Lēnām pieblendē cukuru, sāli un vaniļu, tad - pienu.
- Pievieno viskiju. Ar alkoholu nevajadzētu pārforsēt: grādus varēs "papildināt" arī pēc 24 stundām., kas dzērienam jāpavada ledusskapī.
- Eggnog pasniedz atdzesētu.
- Pirms liešanas glāzēs samaisa, pārkaisa ar rīvētu muskatriekstu un kanēli.
Aromātisks aukstais dzēriens ar pienu, garšvielām un olām.
ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!