Egnogs - olu liķieris

Egnogs - olu liķieris Foto: Egnogs - olu liķieris

Sastāvdaļas

  • 12 olas
  • 1/2 kg cukura
  • 1/2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
  • 11 glāzes piena
  • viskijs
  • šķipsniņa sāls
  • muskatrieksts
  • kanēlis

Pagatavošana

  1. Olas iesit bļodā un sablendē. Atstāj uz minūti.
  2. Lēnām pieblendē cukuru, sāli un vaniļu, tad - pienu.
  3. Pievieno viskiju. Ar alkoholu nevajadzētu pārforsēt: grādus varēs "papildināt" arī pēc 24 stundām., kas dzērienam jāpavada ledusskapī.
  4. Eggnog pasniedz atdzesētu.
  5. Pirms liešanas glāzēs samaisa, pārkaisa ar rīvētu muskatriekstu un kanēli.

Aromātisks aukstais dzēriens ar pienu, garšvielām un olām.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes