Dzērveņu martini

Dzērveņu martini Foto: Dzērveņu martini

Sastāvdaļas

  • saldētas dzērvenes - 150 g
  • pūdercukurs - 2 ēd.k. l.
  • cukurs - 1 ēd.k. l.
  • sausais vermuts – 160 ml
  • piparmētru lapas dekorēšanai
  • degvīns - 80 ml

Pagatavošana

  1. Dzērvenes atkausē istabas temperatūrā. Noskalo, liek katliņā un samīca ar piestu. Pievieno cukuru, ielej 400 ml ūdens un uzvāra. Noņem no uguns un ļauj atdzist. Izkāš vārījumu. Augstās glāzēs ieber 1 ēdamk. l. pūdercukurs.
  2. Pievieno dzērveņu vārījumu, vermutu un degvīnu.
  3. Kārtīgi samaisa un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
  4. Pirms pasniegšanas lej glāzēs un dekorē ar piparmētru zariņiem.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes