Sastāvdaļas
- 350 g maltas vistas filejas
- 130 g svaigu kāpostu
- 70 g rīsu
- 1 ola
- 100 g skābā krējuma 15% tauku
- 300 g konservētu tomātu savā sulā
- 1/2 saišķīša diļļu
- 1/2 saišķīša pētersīļu
Pagatavošana
- Rīsus ber katlā, pārlej ar ūdeni tā, lai tas pārklāj tos 1,5 cm līmenī.
- Vāra, kamēr viss ūdens ir uzsūcies.
- Vistas fileju samaļ gaļas maļamajā mašīnā vai virtuves kombainā.
- Kāpostus sīki sagriež.
- Bļodā samaisa malto gaļu, kāpostus, rīsus, olu, pieber sāli.
- No maltās gaļas masas izveido nelielas kotletes, liek tās pannā.
- Gatavo mērci - blenderī sakuļ konservētos tomātus ar skābo krējumu, pievieno sakapātus zaļumus un pieber sāli.
- Mērci pārlej tīteņiem, pannai uzliek vāku un sautē 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!