Sastāvdaļas
- 4 cepšanai sagatavotas paipalas
- sāls
- rupji malti melnie pipari
- 50 g sviesta
- 1/8 l gaļas buljona
- 1/8 l nesaldinātas vīnogu sulas
- 200 g vīnogu bez sēklām
Pagatavošana
- Paipalas nomazgā no iekšpuses un ārpuses, nosusina un iekšpusē iekaisa rupji sasmalcinātus piparus.
- Ar rupju kokvilnas diegu spārnus un kājas piesien pie ķermeņa.
- Cepešpannā sakarsē sviestu. Putnus cep apmēram 15 minūtes.
- Vairākas reizes apgriež un aplaista ar taukiem.
- Izceptajiem putniem noņem diegu, paipalas sakārto uz šķīvja un noliek siltumā.
- Pannā satecējušajam šķidrumam pielej klāt gaļas buljonu un vīnogu sulu. Ieliek vīnogas un vēl dažas minūtes pavāra.
- Vīnogas glīti sakārto ap paipalām. Mērci pasniedz atsevišķā traukā. Pasniedz ar kartupeļu kroketēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!