Cepta cūkgaļa ar rāceņiem

Cepta cūkgaļa ar rāceņiem Foto: Cepta cūkgaļa ar rāceņiem

Sastāvdaļas

  • 6 mazi rācenīši
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 4 cūkas karbonādes gabali bez taukiem
  • saišķītis salvija
  • 1 apelsīna rīvēta miziņa
  • 2 apelsīnu sula
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Rāceņus nomizo, pārgriež uz pusēm, sālsūdeni novāra pusgatavus.
  2. Sīpolu sasmalcina, eļļā apcep, liek cepamajā veidnē, liek klāt rāceņus, pārkaisa ar sāli, pipariem.
  3. Stipra karstumā turpat pannā karbonādes gabalus apcep brūnus, pārkaisa ar sāli un pipariem, liek pie rāceņiem.
  4. Pārlaista apelsīnu sulu, pārkaisa ar rīvēto miziņu, pieliek salvijas, pārpilina nedaudz eļļas, cep 180 °C temperatūrā 20 - 30 minūtes.

Rācenis ir veselīgs dārzenis, kas jāēd reizi nedēļā. Piedāvājam šo vienkāršo recepti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes