Sastāvdaļas
- 900 g cāļa gaļas
- 140 g augu eļļas
- 3 sīpoli
- 2 burkāni
- 1 selerijas sakne
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 ēdamkarotes miltu
- 600 g tomātu
- 250 g vistas buljona
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Cāļa gaļu nedaudz apcep eļļā, pieliek sāli, pārlej ar ūdeni, pievieno divus sīpolus, burkānus un selerijas sakni, sautē aizvākotā traukā, līdz gaļa gatava.
- Eļļā, kurā tika cepts cālis, pasautē sagrieztus atlikušos sīpolus un ķiplokus, pievieno miltus, sagrieztus tomātus bez miziņas, visu pārlej ar vistas buljonu un 5 minūtes vāra.
- Pievieno gaļu un uzvara.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!