Sastāvdaļas
- 1 puravs
- 300 g desas
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 8 kartupeļi
- 100 g Ķīnas kāpostu
- 2 - 3 dl gaļas buljona
- zaļie zirnīši pēc garšas
Pagatavošana
- Puravu sagriež plānās šķēlītēs.
- Desu griež šķēlītēs un apcep taukos kopā ar puravu.
- Kartupeļus nomizo un sarīvē rupjās skaidiņās.
- Liek skaidiņas katlā, pielej gaļas buljonu, pievieno zaļos zirnīšus un sautē mērenā karstumā.
- Kartupeļus sutina tikai tik ilgi, kamēr tie paliek mīksti. bet vēl nešķīst.
- Beigās iemaisa smalki sagrieztus Ķīnas kāpostus un pasniedz ēdienu kopā ar marinētam bietēm.
Desas vietā var izmantot ceptu gaļu vai malto gaļu. Daļu kartupeļu var aizstāt ar rīvētiem rāceņiem, burkāniem vai kāļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!