Sastāvdaļas
- 1 neliela vistas fileja
- 100 g siera
- gabaliņš svaiga gurķa
- 3 redīsi
- salātlapiņas vai citi zaļumi
- 1 ola
- rīvmaize
- eļļa cepšanai
- pipari
- sāls
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež trīs daļās, pārkaisa ar sāli un pipariem, apviļā sakultā olā, pēc tam rīvmaizē, sakarsēta eļļā apgrozot izcep.
- Gurķi sagriež šķēlēs, no tam ar metāla cepumu formiņām izspiež puķes vai citas figūriņas.
- Ar irbulīti gurķa šķēlītes un sieru uzsprauž izceptajiem filejas gabaliņiem, virsū uzspraužot pa redīsam un starp sastāvdaļām liekot pa salātlapiņai vai citam zaļumam.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!