Vārītu kartupeļu masa

Vārītu kartupeļu masa Foto: Vārītu kartupeļu masa

Sastāvdaļas

  • 800 g vārītu kartupeļu
  • 1/2 glāzes kviešu miltu
  • 1/2 glāzes mannas
  • 1-2 olas
  • muskatrieksts
  • sāls

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, liek katlā un izvāra.
  2. Pēc tam tos ar stampiņu sastampā.
  3. Kartupeļu masai pieliek sakultu olu vai divu olu dzeltenumus, miltus, manna, sāli un rīvētu muskatriekstu pēc garšas. Visu labi samaisa viendabīga masā.

No kartupeļu masas var gatavot dažādus ēdienus, piemēram, kotletes un dārzeņu plātsmaizi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes