Sastāvdaļas
- 1 citrons
- 100 g pilngraudu miltu
- 100 g maltu auzu pārslu
- 2 olas
- 200 ml kefīra
- 5 g cepamā pulvera
- stēvija pēc garšas
- pūdercukurs pēc vēlēšanās un garšas
Pagatavošana
- Sajauc maltas auzu pārslas un miltus, pievieno cepamo pulveri un stēviju.
- Iegūtajai masai pievieno glāzi kefīra un olas. Iejauc mīklu.
- Sablendē citronu ar visu miziņu, pievieno mīklai.
- Izveido cepumus.
- Katru cepumu liek uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Cep 180-200°C aptuveni 15 minūtes.
- Kad cepumi gatavi, pavisam viegli pārkaisa ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!