Tīģergarneles ar tomātiem, ķiplokiem un garšvielām

Tīģergarneles ar tomātiem, ķiplokiem un garšvielām Foto: Tīģergarneles ar tomātiem, ķiplokiem un garšvielām

Sastāvdaļas

  • 1,5 glāzes sausa baltvīna
  • 1,2 kg tīģergarneļu 
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas
  • 5 ēdamkarotes sviesta
  • 1,2 kg tomātu
  • 3 ēdamkarotes ķiploku pulvera
  • 4,5 ēdamkarotes malta bazilika
  • 4 ēdamkarotes maltu pētersīļu
  • 50 g timiāna
  • 200 g šķēlītēs sagriezta citrona
  • malti baltie pipari pēc garšas
  • 1,5 tējkarotes jūras sāls

Pagatavošana

  1. Tīģergarnelēm pieber sāli, maltus baltos piparus, cep pannā, olīveļļā, pievieno ķiploku pulveri, pielej baltvīnu, karsē, kamēr šķidrums iztvaiko.
  2. Pievieno tomātus, tos iepriekš blanšē, novelk miziņu, sagriež gabaliņos.
  3. Pievieno baziliku, pētersīļus, timiānu, pievieno sviestu.
  4. Gatavu ēdienu rotā ar citrona šķēlītēm, sakapātiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes