Sastāvdaļas
- 1,5 glāzes sausa baltvīna
- 1,2 kg tīģergarneļu
- 6 ēdamkarotes olīveļļas
- 5 ēdamkarotes sviesta
- 1,2 kg tomātu
- 3 ēdamkarotes ķiploku pulvera
- 4,5 ēdamkarotes malta bazilika
- 4 ēdamkarotes maltu pētersīļu
- 50 g timiāna
- 200 g šķēlītēs sagriezta citrona
- malti baltie pipari pēc garšas
- 1,5 tējkarotes jūras sāls
Pagatavošana
- Tīģergarnelēm pieber sāli, maltus baltos piparus, cep pannā, olīveļļā, pievieno ķiploku pulveri, pielej baltvīnu, karsē, kamēr šķidrums iztvaiko.
- Pievieno tomātus, tos iepriekš blanšē, novelk miziņu, sagriež gabaliņos.
- Pievieno baziliku, pētersīļus, timiānu, pievieno sviestu.
- Gatavu ēdienu rotā ar citrona šķēlītēm, sakapātiem pētersīļiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!