Rīsu sacepums ar jēra gaļu un sieru

Rīsu sacepums ar jēra gaļu un sieru Foto: Rīsu sacepums ar jēra gaļu un sieru

Sastāvdaļas

  • 2-3 glāzes apceptu rīsu
  • 400 g ceptas jēra gaļas ar visu mērci
  • 1 cepts sasmalcināts sīpols
  • tomātu biezenis pēc vajadzības
  • 2 ēdamkarotes sarīvēta siera

Pagatavošana

  1. Rīsus liek sagatavota veidnē kārtām ar sagrieztu gaļu, sīpoliem un sieru.
  2. Pāri pārlej mērci ar tomātu biezeni.
  3. Sadursta ar dakšiņu, cep cepeškrāsnī 30 minūtes.
  4. Variants: jēra gaļas vietā var izmantot cūkgaļu, sēnes vai desu, tad pieliek krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes