Sastāvdaļas
- 200 g miltu
- 150 ml kefīra
- 100 ml majonēzes
- 3 olas
- 0,5 tējkarotes sodas
- 0,5 kg baltas kāpostgalvas (galviņa)
- 1 burkāns
- citrona sula
- sāls
Pagatavošana
- Sajauc olas, kefīru, majonēzi, sāli, sodu un miltus – sanāk tāda mīkla kā pankūkām.
- Sasmalciniet kāpostus un apcepiet pannā ar burkāniem, pievienojiet sāli un apkaisa ar citrona sulu.
- Kad kāposti kļūst mīksti, pildījums ir gatavs.
- Veidnes dibenu pārklāj ar papīru vai iesmērē ar eļļu un pārkaisa ar miltiem.
- Apakšā liek daļu mīklas, mazāk par pusi, izlīdzina.
- Kāpostus liek vienmērīgā kārtā un pārlej ar pārējo mīklu
- Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep līdz zeltaini brūnai.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!