Pīrāgs ar kāpostiem

Pīrāgs ar kāpostiem Foto: Pīrāgs ar kāpostiem

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 150 ml kefīra
  • 100 ml majonēzes
  • 3 olas
  • 0,5 tējkarotes sodas
  • 0,5 kg baltas kāpostgalvas (galviņa)
  • 1 burkāns
  • citrona sula
  • sāls

Pagatavošana

  1. Sajauc olas, kefīru, majonēzi, sāli, sodu un miltus – sanāk tāda mīkla kā pankūkām.
  2. Sasmalciniet kāpostus un apcepiet pannā ar burkāniem, pievienojiet sāli un apkaisa ar citrona sulu.
  3. Kad kāposti kļūst mīksti, pildījums ir gatavs.
  4. Veidnes dibenu pārklāj ar papīru vai iesmērē ar eļļu un pārkaisa ar miltiem.
  5. Apakšā liek daļu mīklas, mazāk par pusi, izlīdzina.
  6. Kāpostus liek vienmērīgā kārtā un pārlej ar pārējo mīklu
  7. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep līdz zeltaini brūnai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes