Sastāvdaļas
- 1 tomāts
- 1 gurķis
- 200 g vistas filejas
- 1 ēdamkarote sojas mērces
- lapu salāti pēc garšas
- 1 ķiploka daiviņa
- olīveļļa pēc garšas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pieber sāli, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus.
- Gaļu liek marinēties sojas mērcē uz 20 minūtēm.
- Marinēto gaļu cep pannā, uz lielas uguns, no abām pusēm, kamēr parādās garoziņa.
- Lapu salātus noskalo un nosusina, var mazliet saplūkāt ar rokām.
- Gurķi sagriež pusītēs un liek uz lapu salātiem.
- Tomātus sagriež un pievieno salātiem, pēc garšas pievieno sāli, piparus, olīveļļu, samaisa.
- Virsū liek vistas gaļas gabaliņus un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!