Sastāvdaļas
- 100 g liellopu gaļas
- 25 g sīpolu
- 15 g žāvēta speķa
- 4 g kviešu miltu
- ūdens vai buljons
- 25 g skābā krējuma
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Gaļu izmaļ vienu reizi gaļas mašīnā.
- Sīkos gabaliņos sagrieztu žāvētu speķi ar sīpolu uz pannas apcep, pievieno samalto gaļu un uz straujas uguns apcep.
- Tad pārkaisa kviešu miltus, samaisa, pielej nedaudz ūdens vai buljonu, pievieno skābu krējumu, sāli un sautē apmaisot 10 - 15 minūtes.
- Lej dziļākā traukā un pasniedz ar kartupeļu biezeni vai vārītiem kartupeļiem un skābētiem gurķiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!