Sastāvdaļas
- vidēja lieluma iztīrīts lasis
- 1/2 citrona
- estragons
- koriandrs
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
- 3 ķiploka daiviņas
- jūras sāls
- pipari pēc garšas
- 2 plānās šķēlītēs sagriezti baltie redīsi
- 1/2 sagrieztas bietes
- 3 burkāni
- olīveļļa
- 1 ēdamkarote sasmalcināta timiāna
- kartupeļi
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 205°C temperatūrai.
- Veidnē ieklāj cepampapīru, noziež to ar olīveļļu.
- Vienā malā liek lasi, liek virsū plānas citrona šķēlītes, ķiploka šķēlītes, estragonu, koriandru, pētersīļus.
- Uzber sāli, piparus, uzrasina citrona sulu un olīveļļu.
- Zivi ietin cepamajā papīrā, izveidojot aploksni, cep 25-30 minūtes.
- Visus dārzeņus sagriež, liek veidnē, aprasina ar olīveļļu, uzkaisa garšvielas - cep 190°C temperatūrā, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!