Sastāvdaļas
- 300 g kartupeļu
- 150 g burkānu
- 5 olas
- 500 g cūkas mēles
- 3/4 tējkarotes sāls
- 300 g konservētu zirnīšu
- 300 g svaigu gurķu
- 150 g majonēzes
Pagatavošana
- Kartupeļus un burkānus izvāra ar visu mizu, atdzesē, novelk mizu, sīki sagriež.
- Olas cieti izvāra, atdzesē, noņem čaumalas, sīki sagriež.
- Cūkas mēli izvāra sālsūdenī, kad tā ir gatava, liek to aukstā ūdenī, lai vieglāk novilkt plēves.
- Attīrītu cūkas mēli sīki sagriež.
- Izvārītos un sagrieztos kartupeļus un burkānus liek traukā, pievieno sagrieztās olas, cūkas mēli.
- Pievieno konservētos zaļos zirnīšus, sīki sagrieztus, nomizotus svaigus gurķus, majonēzi - samaisa.
- Ja vēlaties, varat izmantot marinētus gurķus - garša būs izteiktāka.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!