Sastāvdaļas
- 500 g jūras zivs
- 1 sīpols
- sviests
- 2-3 kartupeļi
- 1-2 ēdamkarotes tomātu pastas
- 2 nelieli skābēti gurķi
- 2-3 ēdamkarotes saldā krējuma
- naža gals maltu čili piparu
- 2 ēdamkarotes sakapātu loku
- 1 glāze ūdens
Pagatavošana
- Sīpolu sīki sakapā un apcep sviestā.
- Apcepto sīpolu liek keramikas podiņos, pievieno mazliet maltu čili piparu, ūdeni, nevārītus sagrieztus kartupeļus.
- Podiņus pakarsē krāsnī, kad kartupeļi kļuvuši mīksti, pievieno tomātu pastu, šķēlītēs sagrieztus skābētus gurķus, gabaliņos sagrieztu zivi.
- Uzber sāli, pārlej ar saldo krējumu, podiņiem uzliek vāciņus, turpina karsēt.
- Pirms pasniegšanas, pārkaisa ar sakapātiem lokiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!