Sastāvdaļas
- 4 svaigas vai saldētas jūras mēles filejas
- 2 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļumu
- 1/2 citrona sulas
- 2 ēdamkarotes olu liķiera
- sāls
- 1 tējkarote saldās paprikas
- 1 ola
- 40 g sasmalcinātu mandeļu
- 4 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana
- Pa pusei atlaidinātas filejas ātri noskalo auksta ūdenī, nosusina un ierīvē ar zaļumiem.
- Aprasina ar citrona sulu un olu liķieri.
- Filejas vispirms apmērcē sakultā olā, pēc tam apviļā sasmalcinātās mandelēs.
- Cep sviestā apmēram 5 minūtes. Pēc tam filejas šķēles apgriež un cep vēl 5 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!