Jāņogu liķieris

Jāņogu liķieris Foto: Jāņogu liķieris

Sastāvdaļas

  • 2 kg jāņogu
  • 5 jāņogu lapas
  • 1 l degvīna
  • 800 g cukura
  • 0.5 l ūdens

Pagatavošana

  1. Noskalotas jāņogas ieber stikla pudelē, pievieno jāņogu lapas un aplej ar degvīnu.
  2. Pudeli aizkorķē un 6 nedēļas tur saulē.
  3. Atdalījušos sulu izkāš un šķidrumam pievieno biezu sīrupu, ko iegūst, 800 g cukura un puslitra ūdens.
  4. Visu samaisa, sapilda pudeles un tās cieši aizkorķē.

Liķieri var lietot jau pēc 7 dienām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes