Sastāvdaļas
- 2 kg svaigu sēņu
- 2 nelieli kaltēti čili
- olīveļļa
- 1,2 l baltvīna etiķa
- 2 tējkarotes sāls
- 5 lauru lapas
- 10 krustnagliņas
- 600 ml ūdens
Pagatavošana
- Notīra sēnes, lielākās sagriež mazākos gabalos.
- Kastrolī liek visas marinādei paredzētās sastāvdaļas un uzvāra.
- Pievieno sēnes un vāra vēl 5 - 8 minūtes.
- Nokāš un izber uz tīra virtuves dvielīša, lai pāris stundas apžūst un atdziest.
- Sterilā traukā ar karoti ieliec dažas sēnes, pārlej ar eļļu un pamaisa pa trauku.
- Tā turpina, līdz trauks ir pilns.
- Aizvāko un glabā vēsumā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!