Cepti baklažāni ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1 baklažāns
  • 2 tomāti
  • 50 g baltmaizes
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes
  • pētersīļa
  • sāls
  • pipari
  • augu eļļa

Pagatavošana

  1. Baklažānus nomizo, sagriež 0,5 cm šķēlēs.
  2. Panē miltos, cep sakarsēta eļļa no abām pusēm.
  3. Tomātiem pārlej verdošu ūdeni uz 2-3 minūtēm.
  4. Tad iegriež krustiņu, noņem ādiņu, sagriež mazos kubiņos, pievieno sāli, piparus, sakapātos pētersīļa zaļumus, ķiploku un mazos kubiņos sagrieztu baltmaizi.
  5. Visu apcep eļļa.
  6. Cepešpannā saliek baklažānus un apcepto masu, pārkaisa ar rīvmaizi un eļļu.
  7. Cep sakarsēta cepeškrāsni 190°C temperatūrā 25 minūtes.
  8. Uzkodu pasniedz karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes