Cepta menca panējumā

Cepta menca panējumā Foto: Cepta menca panējumā

Sastāvdaļas

  • 500 g mencas filejas
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • garšvielas pēc garšas
Panējumam: 
  • 3 olas 
  • 200 ml vājpiena 
  • 200 g pilngraudu miltu
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Pieber sāli, piparus, garšvielas, atstāj uz 30 minūtēm.
  3. Gatavo panējumu - olas sakuļ ar sāli, pievieno pienu, samaisa. 
  4. Pievieno miltus - kārtīgi samaisa.
  5. Zivs gabaliņus panē panējumā. 
  6. Cep sakarsētā pannā, kas ieziesta ar olīveļļu, kamēr parādās zeltaina garoziņa. 
  7. Cep nelielās porcijās, lai zivs gabaliņi nesaliptu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes