Sastāvdaļas
- 100 g baltās šokolādes
- 200 g saldā krējuma
- 400 ml konservētu persiku
- 3-4 ēdamkarotes cukura
- 1 tējkarote želatīna
Pagatavošana
- 100 g saldā krējuma uzkarsē, tajā maisot izkausē šokolādi.
- Pievieno un izšķīdina ūdenī uzbriedinātu želatīnu.
- 20-30 minūtes atdzesē, tad iemaisa 100 gramus saputota saldā krējuma, 3 stundas to dzesē.
- Persikus nosusina, sagriež mazākās daļās.
- Cukuru pannā izkausē un ļauj karamelizēties, kamēr kļūst zeltains, tad iemaisa persikus.
- Pielej 150 ml persiku sīrupa un īsu brīdi vāra, tad atdzesē.
- No šokolādes krēma ar ēdamkaroti veido klimpas, pasniedz ar persikiem sīrupā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!