Sastāvdaļas
- 80 g mencas filejas
- 1/4 burkāna un sīpola
- 2 tējkarotes skābā krējuma
- 1/3 tējkarotes mannā
- 1 ola
- mazliet pētersīļu
Pagatavošana
- Mencas fileju nomazgā un sagriež gabalos.
- Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.
- Sīpolu sīki sakapā.
- Zivs gabalus, burkānus, sīpolus liek blenderī un sasmalcina.
- Olu, skābo krējumu, mannā samaisa, pievieno zivs masai, pievieno mazliet sakapātu pētersīļu, sāli un visu kārtīgi sakuļ.
- Zivs masu liek ietaukotā veidnē, kas pārkaisīta ar mannā vai rīvmaizi.
- Cep 190°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Sacepumu atdzesē līdz istabas temperatūrai un sagriež gabalos, pasniedzot, var pārliet ar izkausētu sviestu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!