Zeltainā jūraskarūsa jeb dorada zaļumos

Zeltainā jūraskarūsa jeb dorada zaļumos Foto: Zeltainā jūraskarūsa jeb dorada zaļumos

Sastāvdaļas

  • 4 doradas
  • 1 liels sīpols
  • pētersīļi
  • ingvera sakne
  • citrona šķēlītes
  • sāls

Pagatavošana

  1. Zivis izķidā, kārtīgi nomazgā un ierīvē ar rupju sāli.
  2. Sagriež sīpolus palielās šķēlēs, sasmalcina ingveru.
  3. Sīpolus, ingveru un nesagrieztus pētersīļus sapilda zivī.
  4. Zivi lieciet cepeškrāsnī (var apklāt ar foliju, bet var arī neapklāt - tad zivīm būs kraukšķīga garoziņa) un 200°C temperatūrā cep 25 minūtes.
  5. Pasniedz ar citrona šķēlītēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes