Sastāvdaļas
- 400 g spageti
- nedaudz sāls
Frikadelēm:
- 500 g maltas gaļas
- 1 sīpols
- 1 ola
- nedaudz Provansas garšaugu maisījuma
- sāls
- malti melnie pipari
- nedaudz miltu
Vēl:
- nedaudz taukvielas cepšanai
- 2 tomāti
- 2 tējkarotes tomātu pastas
- 2 - 3 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
- Spageti novāra, sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, pēc tam nokāš.
- Gatavo frikadeles - sīpolu sīki sakapā, samaisa ar malto gaļu, sāli, pipariem, Provansas garšaugu maisījumu, olu. No masas izveido frikadeles un apviļā miltos.
- Pannā sakarsē taukvielas, frikadeles viegli apcep, tad pievieno sagrieztus tomātus un 5 - 8 minūtes pasautē.
- Tomātu pastu atjauc ar nelielu daudzumu ūdens, pievieno sakapātus ķiplokus, visu pielej frikadelēm, izmaisa un turpina sautēt, kamēr gatavs. Iemaisa spageti un pasniedz.
Gatavojiet ar prieku! Labu apetīti!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!