Sēņu biezeņzupa

Sēņu biezeņzupa Foto: Sēņu biezeņzupa

Sastāvdaļas

  • 200 g sēņu
  • 50 g sīpolu
  • 100 g kubiņa pagatavota buljona
  • 50 g saldā krējuma
  • sāls, pipari pēc garšas
  • zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Apcep sēnes ar sīpoliem.
  2. 1/4 sēņu atliek malā.
  3. Pārējām sēnēm pievieno buljonu, saldo krējumu un vāra 5 minūtes.
  4. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  5. Masu sakuļ virtuves kombainā.
  6. Zupu pasniedz karstu, pievienojot tai atlikušās sēnes un svaigi sagrieztus zaļumus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes