Rūgušpiena zupa

Rūgušpiena zupa Foto: Rūgušpiena zupa

Sastāvdaļas

  • rūgušpiens
  • sāls pēc garšas
  • zaļumi
  • redīsi
  • svaigi gurķi
  • dilles
  • loki
  • salātu lapas
  • pētersīļi
  • tomāti
  • olas vai cepetis
  • cukurs

Pagatavošana

  1. Rūgušpienu kuļ, līdz tas kļūst it kā spīdīgs. Pievieno sāli pēc garšas, kā arī dārzeņus un zaļumus (šķēlītēs  sagrieztus redīsus, stienīšos sagrieztus svaigus gurķus, sasmalcinātas dilles, lokus, salātu lapas un pētersīļus).
  2. Pēdējos iecilā sagrieztus tomātus.
  3. Ja zupu vēlas sātīgu, pievieno arī sasmalcinātas cieti vārītas olas vai cepeti. Var pielikt arī krējumu. Ja rūgušpiens  paskābs, pievieno cukuru pēc garšas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes